Legume colorate la grill

de Oana in Mancaruri de post, 1 Apr 2009 | 8429 vizualizari

 

Legume crocante, dulci si foarte aromate, o placere sa le mananci! Pentru cine tine post se pot manca cu un sos de usturoi, pentru cine nu tine este o garnitura super!

 

INGREDIENTE

  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • 2 ciuperci champignion maricele
  • un dovlecel
  • o ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume colorate la grill:

Grillul poate fi facut din diferite legume, depinde ce va place mai mult. Pana la urma am pus doar jumatate din ardei si jumatate din dovlecel…erau prea multe.

Legumele le-am spalat bine si le-am curatat, apoi le-am taiat asa: ardeii- romburi, ceapa si dovlecelul rondele si ciupercile felii grosute.

Am incins grillul, am pus putina sare pe el sa nu se lipeasca si apoi am pus legumele pe rand, intorcandu-le pe ambele parti.

Separat, am pregatit putin sos, dintr-un catel de usturoi dat pe razatoare, amestecat cu o lingura ulei de masline, putin otet si putina apa, sare si piper. Legumele se servesc calde, cu sos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume colorate la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu miere si scortisoara (de post)